Nana Hellsten

Velkommen til Nana Hellsten

Healing med supervision er en blid metode til at genfinde dine ressourcer.

Mennesket består af krop, et sind som er tanker og følelser og livsenergi, som vi også kalder sjælen.

Vores system reagerer på det som foregår i vores tanker og følelser, som påvirker vores nervebaner, som er forbundet til livsenergien.

Derfor er det vigtigt at frigøre os fra de ubevidste mekanismer, som laver blokeringer i vores system.
Jo mere bevidste vi bliver om vores mønstre, jo mere kan vores sjæl udfolde sig, jo bedre kan vores livsenergi komme igennem og skabe et naturligt flow, som betyder mere mental balance og bedre fysisk helbred. Du vil altid tiltrække den energi/vibration, som du har i kroppen, derfor er det vigtigt du er opmærksom på, om den er negativ eller positiv.

Den livsenergi, som understøtter din indre kemi, holder dit immunforsvar stærkt, som er afgørende for vores helbred, mens de overbevisninger, tanker og følelser som ikke understøtter din livsenergi, kan gøre det stik modsatte og i værste tilfælde være skadelige for vores krop og sind.

Følelse af at være dybt forbundet til livet, kan kun komme igennem dit indre selv, hvis du har fået ryddet op i dine indre blokeringer.

Nana Hellstens baggrund

Tillid og kærlighed er nøgleordene, når forandring skal lykkes. Derfor handler denne side om mig, så du kan lære mig, lidt bedre at kende.

Mit navn er Nana Hellsten, jeg er uddannet Anæstesisygeplejerske, Sygeplejelærer, Gestaltterapeut, Reikimester samt Registreret Alternativ Behandler/RAB godkendt i Healer-Ringen.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker i alle aldre, til at komme et bedre sted hen med dem selv – finde mere ro, formål, livsglæde og nærvær i livet.

Jeg er af den overbevisning, at der er noget mere og større end det vi kan se med det blotte øje, og at vi alle kommer hertil jorden at lære og udvikle os som sjæle.

En kræftdiagnose satte for alvor gang i en stor transformationsproces for mig, hvor jeg gjorde et stort indre arbejde for at komme til, hvor jeg er i dag med god balance og grounding i livet, samt en ro som tidligere i mit liv slet ikke var mulig – men alle de oplevelser har gjort mig til den jeg er i dag. Jeg ved der er en rød tråd i det liv jeg har levet, og som har udviklet mig til den jeg er i dag.

Jeg har uddannet mig sygeplejefagligt, pædagogisk, terapeutisk og spirituelt igennem mere end 30 år, og jeg har blandt andet brugt min viden som udviklingssygeplejerske i mere end 15 år og her arbejdet organisatorisk med lederudvikling, medarbejderudvikling og professionsfaglig supervision/debriefings indenfor hospitaler og kommuner.

Mit hjertebarn og store omdrejningspunkt er brobygning mellem den alternative/komplementære verden og det etablerede Hospitalsverden, – derfor har jeg haft flere studieture til England hvor det er en realitet. I Danmark har vi HumanHealing som jeg har været med til at starte op, et landsdækkende projekt – gratis Drop-In Healing, til cancersyge og kronikere, deres pårørende, og plejepersonale. Følg med på siden her https://healerringen.dk/human-healing/ eller på HumanHealings Facebookgruppe.

Jeg arbejder nu primært med healing og personlig udvikling. Jeg hjælper dig via behandlinger eller kurser med at finde tilbage til dig selv. Så du kan sætte din egen dagsorden for dit liv. Blive mere dig selv, og mindre den historie du godt kender. Jeg lader dig opdage og opleve at du er hel eller at du kan blive det.

Terapeutiske og spirituelle uddannelser fra ind- og udland giver mig kompetencerne til at hjælpe dig med at hjælpe dig selv.

Jeg er medlem og formand for Healer-Ringen i Danmark, – samt medlem af Reikiförbundet i Sverige.