Anbefalinger

Hos Nana er jeg mødt af nærværende og meget hjertelig omsorg af ubetinget kærlighed. Nana sørger for trygge kærlige og rolige rammer, hvor fordybelse og refleksioner skabes. Under og efter mine healinger har jeg følt tryghed i alt det uvisse, det har givet mig en god balance i mit liv fremadrettet.

(Tina blev healet gennem hele sit efterforløb med kemoterapi og strålebehandlinger.)

Tina

Jeg kan i den grad anbefale healing hos Nana Hellsten, – jeg fik anbefalet Nana af Marzcia Techau, allerede da var jeg klar over, at det ville blive godt.

Første gang vi havde en aftale, kom jeg hjem til Nana og blev i omsorgsfuld stil hentet og fulgt til toget.

Efter en fin og indfølende snak, startede healingen og jeg som trængte til afbalancerende energihjælp og sorgbearbejdning, gik styrket og rolig derfra, efter en omfattende healing og fin afrundende snak.

Derefter, grunder afstanden, har jeg modtaget fjernhealing. Energien fra Nana går rent igennem – ind i mig og bum… så er vi i gang.

At vi afrunder seancen med en kort ”follow up sms” efter healingen, er virkeligt dejligt.

Generelt er al kommunikation med Nana let, hurtig, enkel og klar, mundtligt som skriftligt.

Jeg føler mig 100% tryg og taknemmelig over at kunne kontakte Nana når livet presser for meget på.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

Ane

Jeg oplevede Nana’s fjernhealing og supervision over Messenger, med stor empati og meget tryghedsskabende. Dette tilsammen med Nana’ rolige, søde, kærlige og støttende personlighed, hjalp det mig helt fantastisk til at komme over en belastende bådulykke i Ægypten.  

Nanas fjernhealing/supervision umiddelbart efter operationen af et kompliceret ankelbrud, og de efterfølgende fysiske og psykiske følger heraf. Nana så mit opslag på FB om ulykken, og kontaktede mig, og tilbød straks sin hjælp med fjernhealing/ supervision under sygehusindlæggelsen, senere også under ambulanceflyvning til Danmark, og da jeg igen var tilbage i Danmark. 

Jeg blev healet morgen og aften en halv time, og havde kontakt med Nanas supervision over Messenger. Jeg følte at Nana var med under hele indlæggelsen og ambulanceflyvningen, som sad hun ved siden af, og spredte hendes kærlige og hjertevarme energi. Traumet føltes mindre, da jeg altid kunne kontakte Nana, eller hun spurgte til forløbet, så mange tanker/ bekymringer blev afklaret.

Ligeledes også via hendes store viden som Anæstesiuddannet Sygeplejerske. Dette føltes som en stor tryghed, mærkede varme og ro i krop og psyke, så jeg kunne overskue at være i den belastende oplevelse. Samtidig fik jeg bearbejdet ulykken under healingerne, ved at jeg genoplevelse dele heraf i små portioner. Ligeledes oplevede jeg en glæde, velvære og ro i krop og sjæl under healingen. Ligeledes at” jeg overlevede ulykken”, stor taknemlighed til Nana, og dem der i øvrigt hjalp mig.

Nanas healing, kærlige personlighed og empatiske støtte, gjorde at jeg efterfølgende havde det godt såvel fysisk som psykisk i optræningsfasen. Healingen var selvhelbredende. Jeg vil meget anbefale Nanas healing, empatiske, tillidsvækkende og kærlige personlighed, til alle der har brug for støtte og bearbejdning ved belastende oplevelser, såvel fysiske som psykiske udfordringer.

Tusinde tak for dig Nana, og for din store hjælp. Jeg er dig taknemlig til evig tid for din healing/supervision”

Lisbeth